Venäjä-pakotteet ovat sotatoimia

EU:n tuoreet Venäjä-pakotteet, joihin myös Yhdysvallat yhtyy, ovat jälleen yksi EU:n aggressio Venäjää kohtaan. Nähdäkseni pakotteet ovat sotatoimia, jotka perustuvat olettamuksiin, eivät tutkittuihin ja todistettuihin faktoihin.

Voidaan sanoa Maidanin laukausten olleen tämän kriisin varsinainen alkusysäys. Vieläkään ei ole määrätietoisesti vaadittu näiden tapahtumien tutkimista eikä syyllisten selvittämistä. Tämä ei ole ollut Kiovan hallinnon ja sitä tukevalle lännelle kovinkaan suuri intressi. EU:n ja Yhdysvaltain johtohenkilöitä kiinnosti kuitenkin pikkuleipien jakaminen Maidan-aukiolla ja väkivaltaisuuksien uhrien muistaminen ruusuilla, mutta nyt Kiovan suorittamalta omien kansalaisten tappamiselta suljetaan kokonaan silmät ja korvat. EU oli myös osapuolena allekirjoittaessaan väliaikaishallinnon kanssa lähentymissopimuksen, joka oli oiva osoitus EU:n silmästä demokratialle.

EU:n pakotepolitiikasta voisi päätellä, että Ukrainan sisällissotaa käy Venäjä yksin. Siitä voi myös päätellä, että Venäjän rikos Ukrainassa ei ole mahdollinen separatistien tukeminen, sillä pakotteita ei ole asetettu vastaavanlaisesta kapinallisten tukemisesta Syyrian sodassa. Yhdysvallat on saanut myös jatkuvasti ja häiriöttä tukea Israelin julmaa siviilien murhaamista Gazassa ilman puhettakaan talouspakotteista. Miksi siis itseasiassa asetamme koko pakotteita? Koska Venäjä?

Mikä pelastaisi eurooppalaisen sivistyksen perinteen amerikkalaistyylisen kaksinaismoralistisen tekopyhyyden ja opportunismin aiheuttamalta rappiolta, joka on tullut meille niin rakkaaksi, että sen vuoksi ammumme vaikka itseämme jalkaan?

kimmokautio
Muut Hämeenlinna
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Varavaltuutettu Hämeenlinnassa. Vapauden liiton eduskuntavaaliehdokas Hämeessä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu