Kimmo Kautio Kokoaan Suurempi Suomi

Yön uhka on karkoitettava uudelleen

Runoilija V.A. Koskenniemen sanoissa Jean Sibeliuksen Finlandiaan todetaan, että "yön uhka karkoitettu on jo pois", mutta tänä päivänä se uhka on todellinen. Eikä se uhka ole Venäjä, sillä Venäjän edessä Suomi on aina osannut olla valpas, epäluuloinen ja varuillaan. Sen sijaan länteen ja Eurooppaan Suomea on hivutettu mitään miettimättä, mitään kyseenalaistamatta. Kyse on isänmaattomasta ja petoksellisesta toiminnasta sekä rohkeuden ja kansallisen itsetunnon puutteen aiheuttamasta kyvyttömyydestä seistä Suomen linjalla samaan tapaan, kuin edesmenneet valtiomiehemme.

Pala palalta maamme itsenäistä päätösvaltaa on luovutettu pois. Euroon Suomi vietiin 90-luvun lopulla menettelyllä, joka rikkoi perustuslakia. Nyt jo tiedämme, asiantuntijoiden toteamana, että Suomen vaihtoehdot ovat euro ja liittovaltio tai oma raha ja itsenäisyys. Pari vuotta sitten sekä saksalainen demaripomo Martin Schulz että Ranskan presidentti Emmanuel Macron esittelivät pitkälle meneviä ajatuksia, jotka toteutuessaan luovat Euroopan liittovaltion. Schulz puhui Euroopan yhdysvallat luovasta unionin perustuslaista vuoteen 2025 mennessä. Macron esitteli ajatuksiaan yhteisestä armeijasta ja verotusoikeudesta sekä yhteiseurooppalaisista vaalilistoista, joilla Suomen vaikutusvalta unionissa hukkuisi kuin hyttynen soppatykkiin.

Suomi on myös solminut vuonna 2014 Naton kanssa isäntämaasopimuksen, joka kaivaa maata liittoutumattomuutemme alta. Isäntämaasopimus solmittiin ilman parlamentaarista käsittelyä ohi eduskunnan. Velka isänmaalle sekä totuus velvoittavat miettimään miksi näin on tehty?

Daniele Ganserin kirjoittaman Naton salaiset armeijat -teoksen mukaan italialainen salaisten palveluiden ja salaisten operaatioiden edesmennyt tutkija Giuseppe de Lutiis väitti, että liittyessään Natoon vuonna 1949 Italia allekirjoitti myös salaisen lisäpöytäkirjan, joka velvoitti perustamaan epävirallisen organisaation, jonka tehtävä oli taata Italian suuntautuminen länteen keinolla millä hyvänsä ja äänestäjien tahdosta riippumatta. tällaisista salaisista organisaatioista on kylmän sodan aikana ja sen jälkeen puhuttu käsitteellä Gladio-operaatiot.

Suomeen on 4. syyskuuta 2014 solmitun Naton isäntämaasopimuksen kanssa samoihin aikoihin perustettu syksyllä 2014 kansallinen Mediapooli, jonka toimintaa on kuvattu epäselväksi ja jopa sen laillisuutta on kyseenalaistettu. Tämän jälkeen maahamme on perustettu vuonna 2017 myös EU:n ja Naton Hybridiosaamiskeskus, jonka toiminta niin ikään on kaikkea muuta, kuin avointa ja läpinäkyvää.

Suomi tarvitsee nyt enemmän kuin koskaan valtiomiestason selkärankaisia, rehellisiä ja omallatunnolla varustettuja poliitikkoja, joilla on ymmärrystä, osaamista ja rohkeutta selvittää asioita.

Varusmiespalvelukseen astuvia suomalaisia miehiä ja naisia velvoittaa sotilasvala, jossa vannotaan muun muassa näin:

"Tahdon palvella maatani rehellisesti sekä parhaan kykyni mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta. Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa."

Itse en rauhan ajaksi palveluksesta vapautettuna ole sotilasvalaa koskaan vannonut, mutta lukenut olen ja katson sen velvoittavan pyrkiessäni eduskuntaan isänmaan palvelukseen. Mikäli Suomen itsenäisyyttä ei puolusteta ja ilmastopaniikki, autoilu ja lihansyöntihömpötys ovat vaalien mukamas tärkeimmät teemat, niin itsenäinen Suomi on mennyt unelma jo vuonna 2025.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Viime vuosisadalla kolme sotaa Venäjän ( NL:n ) kanssa. Varhaiskeskiajalta vuoteen 1809 useita kymmeniä sotia Ruotsin, jonka osana Suomi oli, ja ensin Novgorodin sittemin Venäjän kanssa. Vastapainona Ahvenanmaan sota, osana Krimin sota, kun Englannin ja Ranskan laivastot tuhosivat Bomarsundin linnoituksen ja iskivät eri kaupunkeihin pitkin Pohjanlahden rannikkoa sekä RAF:n pommitukset Petsamossa jatkosodan aikana kun Suomi oli sodassa englannin kanssa jouduttuaan liittoutumaan Saksan rinnalle.

Suomen linja edesmenneiden valtiomiesten johdolla oli raskaiden rauhojen sanelema linja, joka käytännössä vei Suomelta ulkopoliittista liikuumavaraa ja hyvin paljon myöskin sisäpoliittista liikkumavaraa. Neuvostovastaisuus riitti poliittisten liikkeiden sysäämiseksi paitsioon silloisten valtapuolueiden ja presidenttien toimesta. Emme tarvitse tuota aikaa takaisin. Ikävä kyllä Seitsemän tähden liikkeen johtotähti Paavo Väyrynen on juuttunut tuohon aikakauteen eikä huomaa maailman muuttuneen ympärillään.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Elimme ruotsinvallan alla satoja vuosia,osallistuimme Ruotsin valloituksiin.
Elimme venäjänvallan aikana Ruotsin lakien alaisina.
Olemme tänään yhtä epäluuloisia Venäjän suhteen kuten ruotsalaiset.
Omat kokemukset ovat vain osa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Pahinta on nämä kymmenien miljardien menetykset joita saamme maksaa tästä typerästä yhteiskuntakokeilusta. Euro ja liittovaltio tulevat häviämään mutta opittiinko tästä kokeilusta mitään?

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Tähän suuntaan Suomeakin ollaan ajamassa, valitettavasti:

https://www.theguardian.com/world/2019/mar/18/balt... (The Guardian, 18.3.2019)

"Baltic states no longer a bridge between east and west, says Latvia"

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset