Kimmo Kautio Kokoaan Suurempi Suomi

Terveen Suomen puolesta

Tänään tuli kierrettyä Hämeen vaalipiirin lounaista osaa. Pysähdyspaikkoina toimivat Jokioinen, Humppila ja Ypäjä. Vaalikampanjoinnin paras puoli on se, että joka kerta, kun jonnekin jalkautuu, löytyy joku tsemppaaja ja symppaaja. Annatte voimaa taistella Suomen puolesta kaikkia haittaajia, estäjiä ja vaikenevia medioita vastaan. Kova juttu. Kiitos siitä!

Tähän mennessä ei ole tarvinnut Hämeessä turvallisuutensa puolesta pelätä, mutta valtakunnassa demokratian yllä on leijunut myös hieman synkempiä pilviä, kun poliittinen väkivalta pyrkii nostamaan päätään. Kuljemme ikävään suuntaan, mutta pakko sanoa, että kaiken tämän kuplautumisen, poliittisiin leireihin linnoittautumisen ja vastakkainasettelun lietsomisen seurauksena tämä kehitys ei yllätä.

Kyse on siitä, että edesvastuuttomat päättäjämme ovat pettäneet kansansa luottamuksen. Timo Soini on tehnyt sen jopa poikkeuksellisen ylimielisesti kiipeämällä hillopurkkinsa kanssa korkealle norsunluutorniin Perussuomalaisten hajoamisen jälkeen.

Suomalaiset päättäjät ovat unohtaneet mitä on valtio ja mikä on kansa. Valtiolla on rajansa ja kansalla sietokykynsä. Kansallisen yhtenäisyyden kustannuksella on palveltu eturyhmiä. Oppositiossa on tehty identiteettipolitiikkaa. Gallupien perusteella kevään vaaleissa hallitusvastuuseen tarjolla olevat vaihtoehdot eivät paljon lohduta. Tarvitaan suurempi ja perusteellisempi muutos. Kansa tarvitsee yhtenäisyyden rakentajia.

Muutos lähtee siitä, että kaikki otetaan siihen mukaan. Huolenpidon kansalaisten hyvinvoinnista tulee kulkea kaiken muun edellä. Vaalikeskusteluja tähän asti hallinneet aiheet ovat olleet ilmasto, lihansyönti ja autoilu. Tällainen keskustelu oirehtii siitä, että kansallisen tason päätöksenteko on siirtynyt suurista kokonaisuuksista pikkuasioiden kanssa näpertelyyn. Itsenäinen päätöksentekokyky tulee palauttaa.

Suomalaiset eivät halua EU-liittovaltioon, vaan haluavat itsenäisen Suomen, joka päättää itse. Suomalaiset haluavat pysyä Naton ulkopuolella. Suomalaiset haluavat, että maahanmuuttopolitiikka on hallittua. Suomalaiset haluavat pääsääntöisesti huolehtia köyhistään.  Suomalaiset haluavat pitää koko maan asuttuna.

Suomalaiset ovat jalat maassa -kansaa, jolle perusasiat ovat tärkeitä. Tähtiliike on kansallisen yhtenäisyyden ja perusasioiden puolue. Teemamme yhdistävät kautta koko poliittisen kentän. Puolueen ehdokkaiksi on hyväksytty myös muiden puolueiden jäseniä. Tähtiliike antaa maltillisen poliittisen kodin myös niille, jotka ovat aiemmin hakeneet paikkaansa marginaalisemmista liikkeistä. Olemme synnyttäneet uuden poliittisen voiman, jolla on merkitystä monille.

Mikä on parempi lähtökohta yhdistää Suomi uudelleen? Äänestetään gallupit kumoon. Terveen Suomen puolesta.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset