Kimmo Kautio Kokoaan Suurempi Suomi

Kenkää Jouko Jokiselle välittömästi!

Hyvät ystävät! Kirjoitin eilen Tähtiliikkeen kohtaamasta poliittisesta syrjinnästä.

Tänään olin hyvin lähellä haistattaa pitkät koko eduskuntavaaleille ja lopettaa kampanjoinnin tähän paikkaan, mutta luovuttaminen olisi rintamakarkuruutta. Toivon, että levitätte sanomaa ja hankitte Tähtiliikkeen taakse Hämeessä kaikki ketkä kykenette. Tämä on täyttä infosotaa ja nyt tarvitaan äänestäjien liikekannallepano protestin toteuttamiseksi!

Yleisradion saa minun puolestani panna lihoiksi ja myydä eniten tarjoavalle. Vaalivaikuttaminen on niin sikamaista ja törkeää. Nyt on käynyt ilmi, että maanantaina 8.4. Yle Hämeen eduskuntapuolueiden vaalikeskustelussa radiossa oli mukana Liike Nyt, joka ei ole edes puolue, mutta Tähtiliike jätettiin tästä rannalle. Kävi siis kuten otaksuimme: Yle on pyrkinyt koko ajan kanavoimaan protestiääniä Liike Nytille.

Tämä vahvistaa selvästi sen, että meitä ei ollut aikomustakaan kutsua myöskään Ylen ja paikallislehtien suuriin vaalikeskusteluihin Hämeenlinnan Verkatehtaalla ja Lahden kirjastolla. Meidät kutsuttiin maineenhallinnan vuoksi hätäisesti puhelimitse heti maanantaina 25.3., kun olimme Paavo Väyrysen kanssa kirjoittaneet molemmat tästä likaisesta vaalivaikuttamisesta Hämeen vaalipiirissä viikonloppuna 23.-24.3. ja saimme asialle näkyvyyttä.

Näyttää siltä, että Yle Hämeen päällikkönä vielä maaliskuussa toiminut Päivi Kuisma on saanut välittömästi siirron Lappiin päätettyään päästää meidät mukaan Hämeen suuriin vaalikeskusteluihin.

Vaadin välittömiä potkuja Ylen uutis- ja ajankohtaisohjelmien johtaja Jouko Jokiselle. Mies, joka näkee ufoja, kantaa tällä hetkellä aivan liian suurta vastuuta liian suurista asioista. Hänen linjauksillaan on pyritty pilaamaan yhden eduskuntapuolueen vaalikampanja mielivaltaisuuksilla.

 

Lähde:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006037379.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Ymmärrän hyvin tähtipuolueen ja Kaution tuohtumuksen. Olemme Ktp:ssä kokeneet samaa syrjintää jo 30 vuotta.

Käyttäjän kimmokautio kuva
Kimmo Kautio

Eduskunnan ulkopuolisten puolueiden syrjintä on valitettavaa, mutta jako eduskuntapuolueiden ja eduskunnan ulkopuolisten välillä on sentään vielä jotenkin ymmärrettävä, kun puolueita on paljon. Mutta nyt sekin jako on rikottu.

Jos itse olisin journalisti, pyrkisin tarjoamaan mahdollisuuden pienille puolueilla haastaa suuria avoimeen debattiin. Esimerkiksi lähimenneisyyden A2-ilta tyyppisellä tv-konseptilla.

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto

Lintusen kannattaisi muistaa, että viimeksi KTP sai yli 2000 ääntä valtakunnallisesti vuoden 2007 eduskuntavaaleissa. Toisin kuin väität, niin vika ei ole mediassa tai äänestäjissä, vaan siinä, että se, mitä tarjoatte kansalle, niin se ei suuria ihmisjoukkoja kiinnosta. Turha siinä on syrjinnästä alkaa puhumaan.

Lähteet:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Eduskuntavaalit_2015...
https://fi.wikipedia.org/wiki/Eduskuntavaalit_2011...
https://fi.wikipedia.org/wiki/Eduskuntavaalit_2007...

Käyttäjän MarttiKorpiranta1 kuva
Martti Korpiranta

Jokainen voi miettiä elämmekö oikeusvaltiossa nimeltä Suomi? Suomi-neitoa ollaan ajamassa sellaiseen kyyryyn ja käppyräasentoon valtamedioiden ja valtapuolueiden toimesta että kohta saamme katsella vain omia kengänkärkiämme. Kansalaiset reagoivat tähän ennemmin tai myöhemmin. Toivottavasti jo näissä vaaleissa ettei tarvitsee nähdä pahempaa "vallankumousta"!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset