Kimmo Kautio Kokoaan Suurempi Suomi

Kaikki blogit puheenaiheesta Medvedev

Valtava uhka - Suomessa tuhansia helikopterikenttiä

Turun saaristossa ulkomaalaisomistuksessa olevat helikopterikentät ovat herättäneet laajaa huolta ja vielä suurempaa pelkoa. Eniten peloissaan on tainnut olla Ylen toimittaja, joka kysyi asiasta Medvedeviltä, siis Venäjän pääministeriltä. Naurattihan moinen kysymys Medvedeviä ja ihan syystä.

Kävin tänään aika lähellä Viipuria, ja väkisin mieleeni nousivat nuo helikopterikentät. Ja kun nouseminen puheeksi tuli niin tarkistin erään asian Wikipediasta, joka tietenkään ei ole äärimmäisen luotettava tietolähde. Wikipedia kuitenkin tuki omia havaintojani.

Venäjän pääministerin kansallistunnon kohottamispuhe 29.8.2016

Käänsin tähän Viron Postimees lehdessä olleen artikkelin, jossa on selkeä viesti myös Suomelle. En ole huomannut, että Suomen mediassa tätä olisi uutisoitu?

Medvedev. Moskova puolustaa venäläisten etuja ja oikeuksia jokaisessa maailmannurkassa.

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev vahvisti, että Venäjä jää alati ja kaikkialla puolustamaan omien kansalaisten oikeuksia ja etuja paikallisten viranomaisten vainolta.

Просто денег нет..

Kuten kävi jo ilmi Anton Nikolenkon ensimmäisestä kesäuutiskatsauksesta, pääministeri Dmitri Medvedevin tuoreesta Krimin vierailusta syntyi kansan keskuudessa muutamia klassikkolauseita, jotka jäävät elämään omaa elämäänsä. Se on takuuvarma.

Putin hyvä johtaja

Venäjän presidentti Putin on luonut kansalaisilleen taloudellista vaurautta ja  nostanut maan sekasortoisesta alennustilasta yhdeksi maailman mahtimaaaksi.

Lännessä tätä kehitystä ei ole katsottu suopein silmin. Venäjällä ja venäläisillä kun aina pitäisi mennä huoommin. Huono itse tunto pakkottaa romahtaneen Euroopan tuntemaan ylimielisyyttä venäläisiä kohtaan.

Tämä toki tunnetaan ja tiedetään Kremlissä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä